Hotelli & Ravintola Sandvikissa Nauvossa pensarin saarella ja Majatalo & ravintola Villa Emiliassa Ypäjällä nautitaan hyvästä ruoasta ja asumisesta!
 

Majatalo & Ravintola Villa Emilia

Palveluidemme helmi on Ypäjän keskustassa sijaitseva vanhoja perinteitä kunnioittaen entisöity Majatalo & Ravintola Villa Emilia. Kodikkaassa majatalossa nautit tasokkaasta asumisesta vuoden jokaisena päivänä.

Majatalo Villa Emilia toimii vanhassa kanttorilassa, joka on vuonna 2013 muutettu viehättäväksi hotellitasoiseksi majoitustaloksi. Villa Emilia sijaitsee keskellä Ypäjän keskustaa, palvelujen keskellä. Lähimmät kaupungit Forssa ja Loimaa sijaitsevat n.20 minuutin ajomatkan päässä.

Villa Emilia on erinomainen paikka matkailijoille, jotka haluavat majoittua maaseudun rauhallisessa ympäristössä, mutta haluavat silti olla lähellä aktiviteetteja.

Huoneissamme on wc, suihku, TV. Tapahtuipa vierailunne täällä työn tai vapaa-ajan merkeissä, tarjoamme ainutlaatuisen elämyksen paikassa, jossa yhdistyy menneen ajan tunnelma ja nykyajan mukavuudet. Majatalossa on 5 savutonta huonetta, joista kaksi on lemmikkihuoneita.

Olit sitten majatalomme yöpyjä tai ravintolamme asiakas, meillä on tarjota sinulle upeat ateriakokonaisuudet, aina aamiaisista 5 ruokalajin menuihin.

Villa Emilian asiakkaalle korostuu viimeistelty ruokailukokemus, joka syntyy iloisesta palvelusta, lähituotteista ja mahdollisimman pitkälle itse valmistetuista sekä työstetyistä, puhtaista, suomalaisista raaka-aineista.

Asiakkaanamme viihdyt pienen majatalon kodinomaisessa ilmapiirissä. Henkilökuntamme tulee nopeasti tutuksi eikä palvelu ole persoonatonta. Majoitus sisältää runsaan Villan aamiaisen. Varaukset ja tiedustelut numerosta 045 356 9209.

Tervetuloa viihtymään! Olemme avoinna tilauksesta.


Huonehinnat (hinnat sis alv 10% )

  • Huone 1, 2, 4 ja 5 120 €/huone 1-2 hlöä /yö
  • Huone 3 110 €/ huone 1-2 hlöä / yö
  • Lisävuode 42 €/ yö
  • Lemmikkihuoneita 2 lemmikki 20 €/yö
  • Lasten vuode 10 €/yö

Ravintola Villa Emilia

Villan ravintola kokoaa yhteen hyvän ruoan ja juoman ystävät. Raaka-aine on meille kaiken perusta, josta valmistamme ruokaa vaativampaankin makuun. Villan viinit valitaan ruokien mukaan täydentämään makunautintoa. Listamme ovat pienet ja muuttuvat sesonkien mukaan. Lautaselle päättyy myös ainutlaatuisia raaka-aineita, joita tarjoamme vain yhden päivän ajan.

Oman keittiön tuotteet ovat jo käsite, palvatut lihat, kylmä- ja lämminsavu kalat. Nyt lautasella talon kylmäsavulohta luumupuulla savustettuna tai haukea perinteisemmin pyökillä savustettuna.

Tutustu tarkemmin maukkaisiin menuihimme ja päivän annoksiin!


Majatalon aamiainen

Hotellihuoneen hinta sisältää myös maittavan ja monipuolisen aamiaisen. Saat aamiaisen juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme tilauksesta aamiaista myös muille, hintaan 25 €.

 
 

Ravintola avoinna

Tilauksesta min. 10 hengen ryhmille.

Varaa majoitus numerosta 045 356 9209.

 

Sijainti

 
 

Yhteystiedot


045 356 9209

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 

FeedIn ja Sandvik somessa